Τα εστιατόρια καθώς και οι σέφ,
οι σούπερ-ντούπερ προσωπικότητες της κουζίνας καθώς και οι διάφορες ταβέρνες, κλάμπς κλπ,
εναποθέτουν τη φήμη τους όχι στην τέχνη τους στην δημιουργία εδεσμάτων και ατμόσφαιρας αλλά στο χρήμα.
Αυτοί οι αστέρες πληρώνουν ΠΟΛΛΑ στους κριτικούς των διαφόρων περιοδικών που ανάλογα στο ΠΟΣΑ θα μαζέψουν (είτε οι ίδιοι, είτε το περιοδικό) θα γράψουν καλά λόγια για έναν σέφ ή θα θάψουν έναν σέφ.
Θα γράψουν τα καλύτερα για ένα εστιατόριο/κλάμπ οτιδήποτε ή θα το πετάξουν στα ερέβη ΩΣΠΟΥ να πέσει το ψιλό και μετά άλλο άρθρο, περί βελτίωσης του χώρου, αλλαγή προσωπικού..κλπ.
Αυτό κι αν είναι χάλι.
1 σχόλιο:
αρα ποιος ο λογος καν να εμπιστευεσαι μια καλη κριτικη αφου το πιο πιθανον να ειναι πληρωμενη; πλακα πλακα εχει πολυ καιρο να διαβασω κριτικη με ολη τη σημασια της λεξης. ολα μεσα στο παιχνδι των μηντια ειναι.
Δημοσίευση σχολίου