Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006

Η Σπηλιά της Αργολίδας


Ταβέρνα "Η Σπηλιά" στην περιοχή Κεφαλάρι Αργους. Κοσμική ταβέρνα θεωρείτε απο τους ντόπιους, διάφοροι πολιτικοί την χρησιμοποιούν. Ανοιχτή χειμώνα καλοκαίρι. Το εσωτερικό της τον χειμώνα είναι χαμηλοτάβανο απο μπετόν φτιαγμένο σαν σπηλιά με βαθουλώματα, ρωγμές κλπ.. Οποιος έχει κλειστοφοβία ας την αποφύγει. Το καλοκαίρι όμως έχει μεγάλη αυλή πίσω με άνετα καλοστρωμένα τραπέζια και πολύ καλό φαγητό.
Την προτιμούμε τα καλοκαίρια κυρίως, για το ωραιότατο κοτόπουλό της, το κατσικάκι της που είναι λου-κού-μι και το τυροπιτάρι (φωτογραφία) που δεν παίζεται.

Στα γλυκά υστερεί λίγο, μόνο παγωτά έχει και αυτά τίποτα σπουδαία.. Το χειμώνα βγάζει τοπικό γιαούρτι με μέλι και καρύδια, φανταστική η ποιότητα του γιαουρτιού, παλιά ήταν έτσι αυτό της σακκούλας, τώρα τέτοιο γιαούρτι μόνο στην περιοχή τρώω.

Αν βρεθείτε στην περιοχή σας τη συνιστώ.

3 σχόλια:

suigenerisav είπε...

Είναι να μη αρχίσετε να γράφετε.
Μετά, ποιός σας πιάνει .. ;-)

Τη 'Σπηλιά' την ψηφίζουμε κι εμείς. Αναφανδόν.
Γνωρίζουμε γαρ. (lol)
Όσο για το Ταrtare, έχω καιρό να πάω σε κανα καλό γαλλικό. Το οποίο ιδιαιτέρως εκτιμώ εσχάτως. Για να πάω και να δω, αν είναι όπως μου τα λέτε..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό. Είναι και αυτός ο απαράδεκτος σερβιτόρος που έχουν εδώ και χρόνια που τρελαίνεται όσο περνά ο καιρός. Ενώ του παραγγείλαμε στη σούβλα, μας έφερε κατσίκι στη γάστρα. Εσκεμμένο φυσικά το λάθος γιατί φυσικά το κατσίκι είχε μαγειρευτεί τουλάχιστο 24 ώρες πριν με απαράδεκτη συντήρηση. Δεν το φάγαμε και μας έλεγε γιατί, αφού είναι τόσο μαλακό! Μήπως μας δούλευε;

Ανώνυμος είπε...

Ο σεμπτεμβρης μπηκε και ο σερβιτορος φαντασμα ειναι ακομα εδώ´´´´´´´´