Τηλεφωνείς στον "συνταγοδότη":
"Πώς το δικό σου φούσκωσε και έγινε τριόροφο και το δικό μου 3 υπόγεια κάτω?"
Αρχίζει η ανάκριση-επανάληψη των υλικών
"Εβαλες αυτό?" Εβαλα
"Εβαλες εκείνο?" Εβαλα
"Εβαλες το Χ?" Οχι, αυτό δεν μου το είπες..
"Ελα τώρα, χρειάζεται να στο πώ..ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ"
Πώς δηλαδή εξυπακούεται ότι για να φτιάξεις τη τέλεια τούρτα πρέπει να έχεις βάλει μέσα την κουράδα του γαϊδάρου? Και γιατί να ξέρει ο πρωτόπειρος της ζαχαροπλαστικής, περί γαϊδάρων, ε?
Η το άλλο ..το φοβερό!
"Ρίξε αλεύρι με το μάτι!" Με ποιό μάτι δλδ, το αριστερό, το δεξί, αυτό με τη μυωπία, εκείνο το αλλοίθωρο.. πόσο αλεύρι πιάνει το μάτι σας, γιατί το δικό μου είναι πολύ μπερδεμένο.
Είναι κάτι συνταγές μαγειρικής γραμμένες με τέτοιο τρόπο που σε αναγκάζουν να πείς "αει σιχτίρ".
3 σχόλια:
Α, ναι ! αυτό το "ρίξε με το μάτι' ή 'οσο πάρει' μου τη δίνουν στα νεύρα..
Ακριβώς, με γραμμάρια και κυβικά δεν γίνεται;
ν'αγιάσει το στοματάκι σου!
Τζούλιαν Μπαρνς
Ο διανοούμενος στην κουζίνα
Διάβασέ το. (μόλις διάβασα το ποστ σου, εκεί πήγε το μυαλό μου!)
Δημοσίευση σχολίου