Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2007

Νερό ΣΟΥΡΩΤΗ

Εδώ και κάποια χρόνια πίνουμε ανθρακούχο νερό. Μας βοηθάει στη πέψη και μας αρέσει. Επειδή το πινουμε χειμώνα-καλοκαίρι, πάω στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου και κάνω αποστολή στο σπίτι το ανθρακούχο νερό της αρεσκείας μου. Τον περασμένο μήνα πήρα πολλά μπουκάλια νερό Σουρωτή.
Το πρόβλημα δεν φάνηκε αμέσως. Στην αρχή όλα καλά, το νερό μας άρεσε πολύ. Ομως μετά το τρίτο τέταρτο μπουκάλι αρχίσαν οι δυσκολίες. Δεν άνοιγε το πώμα. Ξεβιδωνόταν και μετά γύριζε τρελλά χωρίς να ανοίγει. Δεν έχω και την τεράστια μυική δύναμη, επιστράτευσα στην αρχή πετσέτες, μαχαίρια, μετά ήρθε ο πεθερός με μιά πένσα, έκοψε το σίδερο και άνοιξε. Η λύση όμως δεν είναι αυτή.
Παραπονέθηκα στο σουπερμάρκετ και μου είπαν ότι θα ενημερώσουν τους υπευθύνους. Χθές που πήγα να ξαναπάρω νερά, προτίμησα άλλη μάρκα, πήρα όμως 2 Σουρωτή ενδεικτικά και βεβαίως ΔΕΝ ανοιγαν. Ο υπεύθυνος marketing με διαβεβαίωσε ότι επειδή έγιναν και άλλα παράπονα, το διαβίβασε στην εταιρεία. Η οποία κατά τα φαινόμενα, δεν έκανε τίποτα.

Γιατί βρε παιδιά? Δεν θέλετε να πουλάτε?

11 σχόλια:

Michalis είπε...

Πολύ καλί δουλεία !!! Συγχαρητήρια !!! Αν θες να δεις αστεία βίντεο μπορείς να επισκέπτης ://funniestvideoclips.blogspot.com/ όπου εκεί μπορείς να βρεις συλλογές από επιλεγμένα αστεία βίντεο. Απόλαυσε…

So_Far είπε...

Ένα εξαιρετικό νερό θάβεται από τον ωχαδερφισμό της εταιρείας.. Και εν μέσω μεγάλου ανταγωνισμού από ΚΟΡΠΗ, ΙΟΛΗ, ΒΙΚΟ για να πω μόνο τα ελληνικά ανθρακούχα νερά.
Είναι άξιοι της τύχης τους. Αν μια εταιρεία δεν έχει καλό react τότε ...

Λούκι είπε...

Χα, εγώ αντιμετώπισα το εξής. Στα ράφια του σουπερ μαρκετ τα μπουκάλια όλα της συγκεκριμένης μάρκας ήταν μισογεμάτα και στα περισσότερα είχαν ημερομηνία λήξης. Κάτι γίνεται με την εταιρία.

CGP είπε...

Προφανώς έχει χάσει τον έλεγχο της παραγωγικής της διαδικασίας

Juanita La Quejica είπε...

Και εμείς το αντιμετωπίσαμε αυτό με το ίδιο νερό στη Σίφνο!

Aspa είπε...

Επειδή μένω απέναντι στη Σουρωτή (με την ευρύτερη έννοια..), αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω μ΄αυτά που ξέρω.

Η Σουρωτή είναι ένα χωριό του Νομού Θεσσαλονίκης με υπέροχο νερό που θεωρείται από τα καλύτερα της Ευρώπης. Τη μονάδα εμφιάλωσης διαχειρίζεται η ομώνυμη κοινότητα και απ΄όσο ξέρω τα τελευταία χρόνια κάνει αγώνα ανανέωσης και διαφήμησης.
Θα προτεινα να αποτανθείτε στην ίδια την εταιρεία για τα προβλήματα που προκύπτουν και φυσικά βέβαια, να επιστρέφετε τα προβληματικά προϊόντα στον προμηθευτή σας, ζητώντας αντικατάσταση.

Πάντως, αν και δεν έιμαι fun του ανθρακούχου νερού, αρνούμαι να αγοράζω soda water ή νερά που δεν είναι ΦΥΣΙΚΑ ανθρακούχα και προτιμώ κι εγώ τη Σουρωτή, ... ίσως νάναι κι από τοπικισμό,.. δεν ξέρω ...

Περισσότερα στο παρακάτω :
http://www.souroti.gr/

μιχαλησ είπε...

Καλύτερα να επικοιωνήσεις με την εταιρεία να αναφέρεις το πρόβλημα σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, πιθανότατα μάλιστα να κερδίσεις (μερικά μπουκάλια δωρεάν).

Συμβουλή: Μην καταναλώνετε πολύ ανθρακούχο νερό, γιατί το ανθρακικό σε μακροχρόνια χρήση (φυσικό ή μη) δημιουργεί δυσλειτουργίες στο πεπτικό σύστημα. Με μέτρο, όπως όλα στην ζωή ;-)

Marina είπε...

Εχω ήδη επικοινωνήσει με το σούπερ μάρκετ όπου αγόρασα τα νερά και αρνήθηκε να τα πάρει πίσω.
Την εταιρεία δεν την έχω πάρει ακόμη τηλέφωνο. Μάλλον θα το κάνω.
Η γεύση του συγκεκριμμένου νερού μας αρέσει πάρα πολύ

Μιχάλη, το ανθρακούχο νερό μας βοηθάει στη πέψη. Το πίνουμε πολλά χρόνια τώρα. Οχι κατά κόρον, αλλά το πίνουμε. Ειδικά σε μένα που είμαι ομάδα αίματος 0 είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πιώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή marina, μπορείς σε παρακαλώ να αναφερθείς πιο αναλυτικά για την σχέση ομάδας αίματος και ανθρακούχου νερού?

grigoris

BarOvios είπε...

η σουρωτη ειναι φυσικο μεταλικο νερο και οχι φυσικο ανθρακουχο μεταλικο νερο.

το γραφει και στο μπουκαλι οτι προσθετουν το διοξειδιο.

για φυσικο ανθρακουχο μεταλικο νερο δοκιμαστε ξινο νερο φλωρινης και perrier

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αμαρτια να μην γνωριζεις το ξυνο νερο Φλωρινης και να μιλας για Σουρωτες , κορπες και τετοια. καλυτερα παρε μια Σοδα απο το περιπτερο. Για ανθρακουχο μονο ξυνο νερο ή πελεγκρινο ή περριε