Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005

Κακκίες

Οφείλω να σας προειδοποιήσω για ορισμένα εστιατόρια στην Ελλάδα που σερβίρουν σπαγγέτι με αστακό.
Ακουσα απο έναν πολύ γνωστό chef ότι το ποσό του φρέσκου αστακού που βάζουνε στα πιάτα αναλογεί στο 1/10 ενώ τα υπόλοιπα 9/10 αποτελούνται απο φιλέτο μπακαλιάρου μαγειρεμένο με τον ίδιο τρόπο.
Ετσι , πουλάκια μου, όταν παραγγέλνετε μία αστακομακαρονάδα, ρίχτε μιά ματιά στον αστακό σας, ζητείστε να σας τον φέρουν στο τραπέζι, ώστε να τον κόψετε με τα χεράκια σας και να τον βάλετε στο πιάτο γιατί...
υπάρχει σοβαρός κίνδυνος
να φάτε μπακαλιάρο
αντί για αστακό αλλά
θα τον πληρώσετε χρυσό!

1 σχόλιο:

saurav είπε...

mmmm...lobster..yummmyy...